Conferinte pentru promovarea inovarii sociale

In cadrul proiectului  COMPETENT – Dezvoltarea competentelor profesionale pentru un loc de munca mai bun, ID 121699 au fost organizare conferinte in vederea promovarii inovarii sociale, egalitatii de sanse si dezvoltarii durabile.

In data de 15 iulie, in localitatea Ormenis-Brasov, a avut loc conferinta in vederea promovarii inovarii sociale, egalitatii de sanse si dezvoltarii durabile  la care au participat 25 de persoane.

In data de 13 septembrie, in localitatea Ploiesti- Prahov a avut loc conferinta in vederea promovarii inovarii sociale, egalitatii de sanse si dezvoltarii durabile  la care au participat 19 persoane.

In data de 17 septembrie 2019, in localitatea Alunis-Prahova,  a avut loc conferinta in vederea promovarii inovarii sociale, egalitatii de sanse si dezvoltarii durabile  la care au participat 23 de persoane,

In data de 30 octombrie 2019, in localitatea Izvoarele-Telerman, a avut loc conferinta in vederea promovarii inovarii sociale, egalitatii de sanse si dezvoltarii durabile  la care au participat 19 persoane.

In cadrul celor patru conferinte au fost prezentate materialele suport: ghidul de inovare sociala si brosura de informare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *