Despre noi

             

               Compania EU-ROM Training & Consultancy SRL, a fost infiintata in  Martie 2009, in Bucuresti. Scopul companiei este de a oferi servicii educationale si de consiliere pentru sectorul public si privat, ajutand la imbunatatirea productivitatii si a eficientei fortei de munca. Integrarea deplina a Romaniei in Uniunea Europeana (UE) si accesul la resursele financiare sunt o mare oportunitate pentru proiectarea si punerea in aplicare a proiectelor de dezvoltare a infrastructurii si a resurselor umane.

     Societatea detine certificare ISO 9001:2015 din partea orgnismului de certificare independent BQC – Business Quality Certifi acation pentru urmtoarele

  • Servicii de training si consultanta.
  • Informare, consiliere și orientare profesională.
  • Planificarea, aplicarea, implementarea, consultanta in activitatea de achizitii, monitorizarea, certificarea obiectului fizic și gestionarea financiară a proiectelor cofinanțate.

Calitatea este fara indoiala un factor esential din perspectiva globalizarii si competitiei internationale.

Punerea în aplicare a standardului ISO 9001, în practica de afaceri de zi cu zi a organizației noastre subliniază:

  • Increderea clientului că produsul și / sau serviciul furnizat este în conformitate cu specificațiile stabilite si cerintele legale si de reglementare
  • Eficientizarea activitatii și creșterea productivității.
  • Crearea unui avantaj competitiv și atragerea de noi clienți și investitori pe piețele internaționale.
  • Optimizarea performanței rezultatelor Organizației combinate cu resursele necesare pentru a menține competitivitatea la nivel global.

Certificatele obtinute garanteaza o larga acceptare internationala si implicit o deschidere catre pietele internationale a companiei EU-ROM Training and Consultancy.

Download CERTIFICATE

Compania are in implementare doua proiecte Erasmus+ :

  1. eGuide  “Instrumente de invatare pentru calitate in consiliere”.

Proiectul este bazat pe un parteneriat strategic cu scopul de a îmbunătăți consilierea privind orientarea în carieră, prin dezvoltarea unei platforme. Scopul proiectul consta in livrarea unui nou set de instrumente, un cadru de asigurare a calității on-line, formarea și transferul instrumentelor existente ale platformei de evaluare eGuide pe piețele locale din Irlanda, Grecia, România, Bulgaria, Croația. Proiectul va conduce în mod indirect la schimbări în capacitatea de inserție profesională, stagiul de muncă pe termen lung și formarea profesională.

Doawnload file: Prezentare proiect 2 

2. SCOPE- “Participare si colaborare oferind schimb de bune practici – Parteneriat Strategic care sustine schimbul de bune practici”

Proiectul îsi propune sa dezvolte un parteneriat transnaţional cu organizatii care lucreaza in domenii de formare si orientare profesionala cu tinerii care au probleme cu abuzul de droguri si care în prezent ofera servicii pentru a le permite sa se reintegreze în societate si pe piata muncii prin educatie si formare. Acesta este un proiect pilot care isi propune împartasirea practicilor curente, metodelor si experientelor cu organizatii similare, pentru a se stabili un model de bune practici si linii directoare pentru punerea lor în aplicare.

Download file: SCOPE EU Rom Presentation-1.       

EU-ROM isi propune sa-si consolideze rolul in perioada de programare 2014-2020 CSNR. Avand know-how-ul si experienta in utilizarea programelor operationale anterioare, si este pe deplin pregatita sa-si extinda activitatile si proiectele sale prin colaborari internationale.

       De la infiintare si pana in prezent, EU-ROM a inregistrat o tendinta crescatoare in ceea ce priveste cifra de afaceri, experienta in coordonarea si gestionarea proiectelor, avand reputatia unei companii de incredere pe piata relevanta din Romania. Avantajele comparative ale companiei sunt:

  • Experienta dovedita in administrarea si managementul proiectelor integrate si complexe, cu accent pe domeniile Dezvoltarea Resurselor Umane, Dezvoltarea regionala si locala, Incluziune/Economie sociala.
  • Experienta si expertiza in aceste domenii in Romania, prin proiecte, studii si rapoarte de expertiza (a se vedea lista de proiecte).

Compania este furnizor autorizat de FPC, in conformitate cu prevederile OUG 129/2000.

                    EU-ROM a participat, ca partener, la implementarea a cinci proiecte de grant finantate prin FSE POSDRU, DMI 5.1. Proiectele s-au desfasurat in regiunile Bucuresti-Ilfov (2 proiecte), Nord-Est (1 proiect), Sud-Est (1 proiect), Sud-Vest (1 proiect). De asemenea, in anul 2015, EU-ROM a implementat ca Beneficiar un proiect strategic desfasurat in regiunile Bucuresti-Ilfov, Nord-Est si Sud-Muntenia.

              In cadrul acestor proiecte, solicitantul a asigurat formarea grupului tinta (someri si angajati), demonstrand atat mobilitate regionala, cat si capacitatea de a gestiona activitati cu un numar mare de persoane, derulate in paralel in regiuni diferite. Proiectele implementate s-au concentrat asupra somerilor de lunga durata, si in special asupra somerilor tineri de lunga durata, dar si angajatilor. Compania a fost de asemenea implicata si la nivelul altor activitati in cadrul acestor proiecte, respectiv dezvoltarea de materiale informative, organizarea de conferinte, seminarii si workshop-uri, etc. Rezultatele obtinute ca urmare a implementarii proiectelor de grant au fost deosebite, respectiv au fost formate un numar de 500 de persoane (someri), cate 100 pentru fiecare proiect. Aceste persoane au participat la programe de initiere, derulate la nivelul regiunilor de implementare. Prin prisma proiectelor implementate, EU-ROM detine avantajul de a cunoaste in detaliu prioritatile POSDRU/POCU, modalitatile de identificare si selectare a grupului tinta, precum si nevoile pe care angajatii le resimt. In plus, faptul ca prin proiectele de grant implementate, compania a acoperit mai multe regiuni de dezvoltare reprezinta un avantaj in implementarea unui proiect strategic, multi-regional. De asemenea, avand in vedere ca EU-ROM a mai participat la implementarea de proiecte finantate prin POSDRU, acesta demonstreaza ca are capacitatea de a gestiona bugete si ca isi poate asuma responsabilitatea implementarii unui proiect strategic, in cadrul oricarui domeniu de interventie.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *